• Radno vreme
    Pon-pet: 08-16h
  • Lokacija
    Dragoslava Srejovića 76lj, Beograd

O nama

O nama - Professional cleaning

 

Firma Professional Cleaning Service doo Beograd osnovana je 18.08.2020. godine, sa sedištem u Beogradu, na adresi Dragoslava Srejovića 76lj. Ovo je porodična kompanija koja ima za cilj da pruži visoko kvalitetnu uslugu gde će svi njeni klijenti biti zadovoljni. Bitan nam je kvalitet a ne kvantitet i zato pažljivo biramo naše poslovne partnere. Iskustvo, kvalitet i naša oprema je ono čime možemo da se pohvalimo a na Vama je da se u to i uverite.

Osnovna delatnost kompanije je pružanje usluga čišćenja i održavanja poslovnih objekata. Usluge vršimo sa kvalitetnim sredstvima koje će negovati Vaš nameštaj i prostor učiniti čistim i mirišljavim.

Tim ljudi koji je tu da Vam pruži prijatno iskustvo uz profesionalnu uslugu čišćenja visokog kvaliteta.

Naš tim je sva snaga, znanje i profesionalnost koje beskrajno dajemo kroz brojne projekte na koje smo ponosni.

Brojka od 20 zaposlenih se povećava proporcijalno sa novim projektima, gde se uz već dobro uigranu poslovnu saradnju sa partnerima sa kojima sarađujemo od osnivanja, dodaju i nove poslovne mogućnosti i novi partneri.

 

Usluge profesionalnog čišćenja i održavanje objekata

 

Professional Cleaning Service se bavi profesionalnim čišćenjem i svakodnevnim održavanjem poslovnih objekata do generalnih čišćenja nakon završnih radova u građevinarstvu. Ovakvim načinom saradnje korisnik se oslobađa nabavke materijala za čišćenje i zapošljavanja osoblja. Kompletna organizacija posla je na nama.

 

 

Galerija Slika